Stigli su sastavi sa Grbavice i Tušnja, ogroman broj promjena kod Musemića, i Mulalić iznenadio

Susreti 25. kola Premijer lige

Stigli su sastavi sa Grbavice i Tušnja, ogroman broj promjena kod Musemića, i Mulalić iznenadio

A. Čaušević

U 15 sati počinju prva dva susreta 25. kola Premijer lige.

Na stadionu Tušanj Tuzla City će protiv Radnika tražiti izlazak iz krize, dok će Željezničar na Grbavici protiv Leotara nastojati da nastavi niz dobrih igara na svom stadionu. 

Poznati su i sastavi sa oba meča. Trener Tuzla Citjya Husref Musemić je napravio ogroman broj promjena u odnosu na ranije susreta, dok je Edis Mulalić kod Željezničara napravio nekoliko iiznenađenja.

Suspendovanog Cocalića je očekivano zamijenio Drina, dok u startnoj postavi nema Bekrića i Malića koje mijenjaju Resić i Blažević.

FK Tuzla City: Brajlović, Gavrić, Nsue, Karjašević, Mehmedović, Tomašević, Mehanović, Čeliković, Doffo, Ferreyra, Morris.

FK Radnik: Muminović, Nikić, Vazda, Sušić, Vasić, Rislanović, Šarić, Živković, Đorić, Pantelić, Šubert.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar: Bender, Hajdarević, Kosorić, Subašić, Mekić, Štilić, Hodžić, Drina, Blažević, Galić, Resić.

FK Leotar: Puletić, Milović, Stanojević, Čubrilo, Todorović, Dujaković, Santrač, Chichba, Medan, Đurić, Perišić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
u igri citya se osjeća napredak. petica, četvrtica ... danas vjerovatno trica.
7 1
Husrefbeg22
Ja strucnjaka i trenera? Od dvije utakmice u Hercegovini u tri dana uspio primiti 10 golova a ne postici niti jedan. Ne znam samo sto ne daje otkaz? Ili ceka dobru otpremninu ko u Sarajevu. Najvise je titula u karijeri donio Zrnjskom. Tamo bi mu trebali orden dati. Sve najboje igrace rasjerao i pojavavao skutore.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi