Štilić blizu novog kluba: Postoje pregovori...

Nakon napuštanja APOEL-a

Štilić blizu novog kluba: Postoje pregovori...

Danski mediji pišu da bi bivši bh. reprezentativac Semir Štilić (29) mogao zaigrati u tamošnjem prvenstvu. 

Štilić je postao slobodan igrač nakon što se sporazumno razišao sa APOEL-om iz Nikozije, a činjenica da trenutno ima slobodne papire je primamljiva mnogim klubovima iz Evrope koji ga namjeravaju angažovati. 

Njegov agent Dario Slomić je u razgovoru za danske medije potvrdio da je nekoliko klubova iz te zemlje pokazalo interes za bivšeg igrača Željezničara. 

"Mogu potvrditi da je je nekoliko klubova iz Danske zainteresovano za Štilića i postoje pregovori. Ipak, ne smijem otkrivati konkretno o kojim klubovima se radi. To je sve što mogu reći", kazao je Slomić za tipsbladet.dk..

Podsjećamo, Štilić se na Kipru nije mnogo naigrao i prije nego što je došao u APEOL igrao je za Wislu, Gaziantepspor, Karpaty, Lech i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi