Štilić: Čast mi je igrati za reprezentaciju

Fudbaler Wisle iz Krakowa

Štilić: Čast mi je igrati za reprezentaciju

Bh. internacionalac Semir Štilić selektoru Mehmedu Baždareviću za poziv u reprezentaciju BiH zahvalio se sinoćnjim pogotkom protiv Cracovije.

Wisla je u sklopu 25. kola slavila rezultatom 2:1, a za prvi pogodak u 16. minuti pobrinuo se upravo Štilić koji je nakon meča izjavio da je njegov tim zasluženo slavio. 

"Atmosfera je bila odlična na tribinama i ovo je za Wislu mnogo važna pobjeda. Bili smo u situaciji da postignemo još golova na utakmici, ali treba biti zadovoljan i s ovim rezultatom. Vjerujem da će nam pobjeda donijeti mnogo samopouzdanja", kazao je Štilić za poljske medije, a potom se osvrnuo na poziv u reprezentaciju BiH.

"San svakog igrača je da igra za reprezentaciju, tako da mi je čast predstavljati svoju zemlju. Za reprezentaciju sam igrao i dok sam bio član Lecha i očekujem mnogo od predstojećih utakmica. ", dodao je Štilić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.