Štilić: Da idem u treću ligu? To nije opcija
Foto: Gazeta

Spominje se povratak u Tursku

Štilić: Da idem u treću ligu? To nije opcija

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić još uvijek je bez kluba, ali ima naznaka da bi uskoro mogao pronaći novi angažman.

Nakon raskida ugovora sa Wislom iz Krakowa, Štilić je dobio nekoliko ponuda i čak se špekulisalo da bi karijeru mogao nastaviti u redovima Widzew Lodza, koji se takmiči u trećoj ligi Poljske.

Ipak, od Štilićevog prelaska u ovaj klub neće biti ništa, uprkos tome što Widzew trenira Franciszek Smuda koji je našeg fudbalera trenirao u Lechu.

"Da idem u treću ligu? To nije opcija. U pregovorima sam sa nekoliko klubova i sve će biti poznato u narednih nekoliko dana", prenijeli su poljski mediji izjavu bivšeg veznjaka Željezničara.

Navodno, Semir Štilić bi se mogao vratiti u Tursku, gdje je nekada nastupao za Gaziantepspor. Za usluge ovog 29-godišnjaka zainteresovan je Osmanlispor, za koji nastupa Avdija Vršajević.

Osim za Željezničar, Wislu, Lech i Gaziantepspor, Semir Štilić je u karijeri nastupao za Karpaty i APOEL, dok je za reprezentaciju BiH odigrao osam utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi