Štilić: Da, pogriješio sam

Produžio u svlačionicu nakon izlaska iz igre

Štilić: Da, pogriješio sam

Lech je u petak u okviru 20. kola poljske Ekstraklase remizirao 2:2 sa Slaskom, a Semir Štilić iz igre je izašao u 60. minuti kada ga je zamijenio Bartosz Ślusarski.

Bosanskohercegovački reprezentativac nakon što ga je José Mari Bakero izveo iz igre, napustio je teren pognute glave, nije se zahvalio treneru i odmah je otišao u svlačionicu.

"Da, pogriješio sam. Nisam navikao da igram 60. minuta. Ili ću igrati 90 ili idem", rekao je Semir Štilić poljskim medijima, osvrnuvši se na igru:

"U prvom poluvremenu smo igrali dobro, ali kada smo primili gol za 2:2, umjesto da igramo normalno, igrali smo kao da je 4:0 za nas".

Štilić se osvrnuo i na suspenziju našeg Nogometnog saveza, rekavši:

"Treba da bude jedan predsjednik. FIFA i UEFA će dovesti sve u red, bit će jedan predjednik. Ja sam zabrinut ipak, jer imamo laku grupu i priliku da odemo na Evropsko prvenstvo. Nama igračima ostaje samo da se borimo na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.