Štilić: Još uvijek se ništa ne zna

U razgovoru za SportSport.ba

Štilić: Još uvijek se ništa ne zna

Adnan Beganović

Veznjak našeg nacionalnog tima i poljskog Lecha Semir Stilić jedna je od glavnih zvijezda prelaznog roka u Poljskoj.

Nakon što su poljski mediji prenijeli informacije da se za bh. fudbalera interesuju Celtic i Rubin, danas se pojavila vijest da se Shakhtar umiješao u borbu za angažman našeg reprezentativca.

"Danas sam odradio prvi trening u Lechu i vjerujte mi da još uvijek nisam bio ni sa kim iz kluba tako da vam još uvijek ništa ne mogu reći konkretno", rekao je Semir Štilić za SportSport.ba i dodao:

"Istina je da se pomenuti klubovu raspituju za moje usluge, ali još uvijek nema nikakvih konkretnih pregovora. Pomalo me sve to zamara i doista u ovom trenutku mi je najbitnije da sam zdrav, a ponuda će biti. Normalno je da gode ta interesovanja, no ponavljam u ovom trenutku nema ništa konkretno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.