Štilić: Ne znam ništa o prelasku u Mainz

Bh. internacionalac sa Lechom se priprema u Austriji

Štilić: Ne znam ništa o prelasku u Mainz

Pojedini mediji u Njemačkoj i Poljskoj objavili su informaciju prema kojoj Semir Štilić treba potpisati ugovor sa njemačkom ekipom Mainza, što, međutim, nije tačno.

Štilić se zajedno sa svojom ekipom Lecha iz Poznana nalazi na pripremama u Austriji i za SportSport.ba kaže kako o prelasku u Mainz ne zna ništa.

"Da, i ja sam čuo da neki njemački mediji objavili kako prelazim u Mainz. Međutim, mene niko nije kontaktirao još uvijek i ja zaista ne znam ništa o tome", kaže Štilić u telefonskom razgovoru iz Austrije za naš portal.

Lech naredne sedmice igra drugo pretkolo Lige prvaka protiv Intera u Bakuu.

"Ovdje u Austriji se pripremamo za utakmicu drugog pretkola Lige prvaka, koju naredne sedmice igramo sa Interom iz Bakua u Azerbejdžanu. Prije dvije godine smo za protivnika imali također jednu azerbejdžansku ekipu i mislim da među njima nema velike razlike, pa se nadam pobjedi i prolasku dalje. Jedini problem u svemu je vrijeme, jer se očekuje da temperatura u Azerbejdžanu bude preko 40 stepeni u vrijeme odigravanja utakmice", dodao je Štilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.