Štilić neće produžiti ugovor s Wislom Krakow?

Želi se okušati u jačoj ligi

Štilić neće produžiti ugovor s Wislom Krakow?

Bosanskohercegovačkom internacionalcu Semiru Štiliću narednog ljeta ističe ugovor s poljskom Wislom, a još uvijek nije poznato da li će isti biti produžen.

„Tačno je da mi ističe ugovor, međutim, zasad sa ljudima iz kluba nije bilo nikakvih razgovora oko eventualnog produženja“, izjavio je Štilić za poljske medije, te dodao:

„Nikad ne znate gdje ćete igrati sutra, danas sam u Wisli, a naredne sezone ko zna gdje. Volio bih se okušati u španskoj Primeri koja odgovara mom stilu igre, ali nije ni italijanska Serija A daleko“, dodao je Štilić.

Štilić je u dosadašnjem dijelu sezone postigao četiri gola i pritom upisao tri asistencije, što je bilo dovoljno da od strane kapitena svih klubova u Ekstraklasi bude proglašen za najboljeg igrača prošlog mjeseca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.