Štilić očekivano u najboljem timu 23. kola Ekstraklase

Gol i asistencija u pobjedi Wisle

Štilić očekivano u najboljem timu 23. kola Ekstraklase

Edmir Škorić

Bh. internacionalac Semir Štilić briljira u Poljskoj, pa se zasluženo našao u timu 23. kola Ekstraklase.

Štilić je, podsjećanja radi, u nedjelju postigao pogodak i asistirao u 3:1 pobjedi Wisle nad Cracovijom u gradskom derbiju. 

Iako nema mjesta u bh. reprezentaciji, u drugoplasiranom timu poljskog prvenstva Štilić briljira iz kola u kolo i posljednjih dana je na naslovnicama poljskih sportskih portala.

"Protiv Cracovije je pokazao ono po čemu je bio prepoznatljiv dok je igrao u Lechu. Prvo, dobar osjećaj za igru, zatim mirnoća i tehnika, što je zajedno demonstrirao kod gola za 2:0", navedeno je na stranici Ekstraklase.

Osim Štilića, u timu 23. kola su još golman Malkowski, zatim Brožek, Astiz, Glovački, Zienčuk, Akahoski, Radović, Janowski, Robak i Tuszynski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.