Štilić: Spreman dočekujem nastavak sezone u Poljskoj

Debi za Wislu u nedjelju

Štilić: Spreman dočekujem nastavak sezone u Poljskoj

Semir Štilić u nedjelju će zvanično debitovati u dresu Wisle iz Krakowa nakon što je ove zime pojačao redove ovog poljskog prvoligaša. 

Štilić se u Poljsku u kojoj je sa uspjehom nastupao vratio iz turskog Gaziantepspora. Wisla proljetni dio sezone otvara utakmicom protiv jedanaestoplasiranog Piasta na domećem terenu.

„Uradili smo dobar posao tokom priprema. U ovoj posljednjoj sedmici najviše smo radili na povratku svježine pred prvi meč u proljetnom dijelu. Propustio sam mali dio priprema, ali spreman dočekujem nastavka prvenstva u Poljskoj,“ kazao je Semir Štilić.

Wisla trenutno zauzima treće mjesto na tabeli Ekstraklase sa bodom manje od Pandžinog Gornika, odnosno sa pet manje od lidera Legije iz Varšave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.