Bh. internacionalac iz Krakowa za naš portal:

Štilić: Stvari se u novom klubu odlično razvijaju

Sjajnu partiju za tim Wisle iz Krakowa pružio je bh. internacionalac Semir Štilić. Wisla je porazila gradskog rivala Cracoviju rezultatom 3:1, a prvo ime susreta bio je Štilić koji je bio strijelac i asistent. 

„I ovdje je gradski derbi posebna utakmica. Osjetno je to bilo tokom cijele sedmice. Atmosfera na stadionu bila je veličanstvena, a mi smo odigrali odličnu utakmicu i zasluženo pobijedili,“ kaže Štilić za naš portal.

„Uoči utakmice ljudi bi mi u gradu govorili: Samo njih pobijedite, sve ostalo vam je oprošteno. Utakmica je bila dobra. Mi smo bolji od Cracovije u ovom trenutku. Navijači su nam dali pravi vjetar u leđa. Ja sam svojom igrom zadovoljan. Dobro je što su se stvari u novom klubu odmah dobro krenule razvijati.“

Osim Štilića zapaženu ulogu u pobjedi nad Cracovijom imao je i defanzivac Gordan Bunoza.

„Odlično je odigrao. Bio je jedan od najboljih igrača u našem timu,“ pohvalio je Štilić zemljaka koji već tri godine nastupa za tim iz Krakowa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.