Štilić: Sve osim poraza za nas je dobro

Prvotimac Lecha iz Torina se javio za SportSport.ba

Štilić: Sve osim poraza za nas je dobro

Lech iz Poznana večeras ima teško gostovanje kod jednog od najslavnijih klubova svih vremena, Juventusa.

U okviru 1. kola Evropske lige Lech će gostovati u Torinu, kod najtrofejnijeg italijanskog kluba Juventusa.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i prvotimac poljske ekipe Semir Štilić svjestan je snage Stare dame, ali vjeruje u svoju ekipu.

"Nema šta, ovo je jedno od najtežih gostovanja. Ipak, mislim da je dobro za nas što odmah u 1. kolu igramo protiv favorita. Sigurno je bolje za nas što odmah igramo protiv Juventusa, a ne Salzburga", kazao je u telefonskom razgovoru za SportSport.ba Semir Štilić iz Torina.

"Jučer smo stigli u Torino i odradili jedan trening i evo sada smo dobili slobodno. Što se tiče večerašnje utakmice, moramo odigrati pametno u odbrani i pokušati kroz kontranapade ugroziti gol Juventusa".

"Za nas bi i remi sa Juventusom bio dobar rezultat. Sve osim poraza je odlično, ali vidjećemo večeras na terenu koliko je to i realno za očekivati", dodao je Štilić na kraju razgovora za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.