Štimac potvrdio: Haliloviću poziv za meč sa Škotskom

BiH bez borbe gubi još jednog dragulja

Štimac potvrdio: Haliloviću poziv za meč sa Škotskom

Midhat Šljivak

Selektor nogometne reprezentacije Hrvatske, Igor Štimac, potvrdio je danas kako će za kvalifikacioni susret protiv Škotske pozvati mladu zvijezdu zagrebačkog Dinama Alena Halilovića.

Iako je za Halilovića interes pokazao i Fudbalski savez naše zemlje, Štimac je napravio konkretan potez, te će Halilović dobiti poziv za meč sa Škotskom, čime će i definitivno izgubiti sve šanse da nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

"Poziv Haliloviću je već definiran. Vjerujem u njega i željan sam sudjelovati u razvoju njegovih nogometnih vrlina, koje će u budućnosti, siguran sam, za Hrvatsku značiti jako puno", rekao je Štimac.

Na pitanje hrvatskih kolega da li će Halilović prihvatiti poziv Štimac se samo nasmijao, te je nastavio sa pričom o ostalim reprezentativcima Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.