Štimac: Prezadovoljan sam

Hrvatska slavila u Makedoniji

Štimac: Prezadovoljan sam

Adnan Beganović

Na jako zahtjevnom gostovanju u Makedoniji reprezentacija Hrvatske savladala je domaću selekciju sa 2:1, a nakon susreta selektor hrvatskog nacionalnog tima, Igor Štimac, bio je i više nego zadovoljan.

"Prezadovoljan sam. Došli smo puni sampouzdanja, a nismo gubili glavu ni kada smo primili pogodak", nakon susreta je istakao Štimac.

"Nismo djelovali bezidejno, nego su igrači slušali zapovijedi iz svlačionice. Nisam htio da lako gubimo loptu, plan je bio da dugim posjedom umaramo protivnika i mislim da smo u tome uspjeli", između ostalog je dodao hrvatski selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.