Štimac: Sutra sam u Sarajevu, nadam se mjestu selektora

Hrvatski stručnjak za SportSport.ba

Štimac: Sutra sam u Sarajevu, nadam se mjestu selektora

U skladu sa utvrđenim planom rada, članovi Komisije nadležne za predlaganje kandidata za selektora „A“ reprezentacije nastavili su razgovore sa trenerima koji su do sada poslali aplikacije u NS/FS BiH.

Danas su obavljeni sastanci sa Vlatkom Glavašom i Šenerom Bajramovićem, a svoj dolazak na pregovore u glavni grad BiH za SportSport.ba potvrdio je i Igor Štimac. 

"Pozvali su me ljudi iz saveza i sutra ću stići u Sarajevo da obavimo razgovore. Nadam se da će razgovori uroditi plodom", kazao je Štimac za naš portal.

Također, razgovori bi sutra trebali biti obavljeni i sa Sergejom Barbarezom, a nakon okončanja i završetka definisanih procedura, navedena Komisija će Izvršnom odboru NS/FS BiH dostaviti relevantnu  informaciju, koja će biti razmatrana na sastanku koji je zakazan za četvrtak, 11. 12. 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.