Stipanović: Biće to dobro, mora biti

Pauzira i protiv Litvanije

Stipanović: Biće to dobro, mora biti

Andrija Stipanović povrijedio se u meču protiv Grčke, te je naša reprezentacija toko Acropolis kupa ostala oslabljena pod koševima.

Izostanak borbenog centra itekako se osjetio u utakmicma protiv Grčke, pogotovo protiv Italije ali Andrija Stipanović sa osmjehom govori kako će stisnuti zube i učiniti sve da se do početka Eurobasketa vrati pod koš reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Biće to dobro. Mora biti dobro.", rekao je kratko Stipanović u razgovoru sa našom ekipom u Atini.

Prema riječima stručnog štaba našeg tima, centar bh. reprezentacije zbog povrede kvadricepsa trebao bi pauzirati 7 do 10 dana, što je taman period do samog početka Evropskog prvenstva u Sloveniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti