Košarkaši se spremaju u Atini

Stipanović: Dobra smo klapa, samo trebamo ovako nastaviti

Košarkpka bh. reprezentacija nalazi se u Atini gdje će učestvovati na Akropolis Cupu zajedno s Litvanijom, Grčkom i Italijom.

Nakon odrađenih priprema u Sloveniji i Njemačkoj, naši košarkaši igraju pripremni turnir u Atini, a onda slijedi Eurobasket. Naš sagovornik bio je centar i novajlija u reprezentaciji Andrija Stipanović.

"Nemam pojma šta nas čeka, vidjet ćemo iz utakmice u utakmicu. Naš je plan da nastavimo putem gdje smo stali u Njemačkoj, da igramo sve bolje i bolje. Ovdje su teški protivnici, ali dat ćemo sve od sebe da gradino neku dobru igru i da budemo pravi na prvenstvu", rekao je Stipanović za SportSport.ba, osvrnuvši se na protekle igre.

"Pobejde su dosta značile, a oni porazi u Sloveniji nisu nas previše pogodili. Ipak su to pripremne utakmice i uigravamo se. Pobjede protiv Njemačke i Grčke su pokazale da možemo igrati i kojim putem trebamo ići".

"Svaka ekipa ima jake centre, bit će težak posao, ali dat ću sve od sebe i nadam se da će to biti dovoljno da pomognem ekipi. Atmosfera je sjajna, van terena je zezancija, dobra smo klapa i samo trebamo ovako nastaviti", za kraj je rekao Stipanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.