Stipanović: Došli smo na prag čuda, ali...

Andrija Stipanović je, naravno, tužan i utučen nakon nedovoljne pobjede nad Litvanijom u posljednjoj utakmici grupne faze na Eurobasketu u Sloveniji.

"Digli smo se nakon dva poraza, došli smo do šanse da prođemo dalje, na kraju nas sreća nije poslužila. Vjerovali smo i pored dva poraza da možemo, danas smo govorili da idemo po pobjedu, a ni kada smo vidjeli da je Latvija dobila i da moramo dobiti sa 10 razllike, nismo odustajali i došli smo na prag čuda, ali nažalost...", kazao je utučeni Stipanović, dodavši:

"Računali smo na početku da će biti dovoljne  tri pobjede. Veliki kiks je bio protiv Latvije, iako dobro igra, mislim da smo kvalitetniji od njih i da smo tada pobijedili, mislim da bismo sada bili u drugom krugu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti