Andrija je dao veliki doprinos

Stipanović: Ja i Kikanović se možemo nositi sa svim centrima

Andrija Stipanović veliki je dobitak za našu reprezentaciju. Danas je vodio žestoke duele sa Perom Antićem sa kojim je na kraju uspio izaći na kraj.

Nakon meča je bio zadovoljan. “Sutra idemo dati sve od sebe, poginuti na terenu ako treba, pa šta nam Bog da. O Peri Antiću ne treba trošiti riječi, pokušao sam dati sve od sebe, možda je bilo par mojih grešaka u odbrani, ali sam sve u svemu zadovoljan. Pobjeda se piše,” kazao je Stipanović, te prokomentarisao sutrašnji meč u kojemu će ponovo imati pune ruke posla prilikom borbe sa litvanskim gorostasima:

“Svaku utakmicu me očekuju neki jaki centri, ali se ja i Kikanović možemo nositi sa svima njima. Atmosfera je danas bila super, svaka čast i našim i makedonskim navijačima. Nadam se velikoj podršci i sutra protiv Litvanije.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti