Centar bh. reprezentacije pred Makedoniju

Stipanović: Nema kukanja, trebamo dati sve od sebe

Centar bh. reprezentacije Andrija Stipanović povrijeđen nastupa na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.


Ipak, Andrija ističe kako nema vremena za kukanje, već trebamo pokušati dobiti utakmice do kraja.

"Sve je bolje i bolje. Smeta mi, ali kad se zagrijem bude bolje. Nema kukanja, moramo dati sve od sebe. Imamo još dvije utakmice, koje trebamo probati dobiti i proći dalje", kaže Stipanović, koji o Makedoniji kaže.

"Imaju jako dobru momčad, igraju čudnu košarku, centri šutiraju, bekovi prodiru. Igrali smo već protiv njih imislim da ona utakmica nije bila skroz otvorena jer su treneri dosta sakrivali. Sutra je jako bitna utakmica koju trebamo pobijediti".

"Demolirali su Srbiju trkom. Moramo znati da oni jako dobro trče, moramo se što brže vraćati i zaustaviti kontru", rekao je Stipanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.