Stipanović nezaustavljiv i nedovoljan za pobjedu

Stipanović ubacio 20 poena

Stipanović nezaustavljiv i nedovoljan za pobjedu

M. Šljivak

Andrija Stipanović odigrao je ponovo fantastičnu partiju za Trabzonspor, ali je bio nedovoljan za pobjedu nad Banvitom. Tim Nenada Markovića je poražen 88:69, što im je drugi poraz u sezoni.

Dominirao je Banvit većim dijelom meča. Na poluvrijeme su otišli sa 15 poena prednosti, 47:32, ali je sjajnom igrom u trećem period Trabzon uspio da se vrati u meč.

Uspio je tim Nenada Markovića i da povede, ali u posljednjih pet minuta su popustili. Iskoristio je to Banvit, te je na kraju stigao do uvjerljive pobjede.

Andrija Stipanović je odigrao fantastičan meč za Trabzon. Ubacio je 20 poena  uz osam skokova, dok je na drugoj strani Courtney Fortson ubacio 18, a Gasper Vidmar je dodao 16.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.