Stipe Barać prvo pojačanje Čelika?

Povratnik na Bilino polje

Stipe Barać prvo pojačanje Čelika?

Dino Kurbegović

Šef stručnog štaba Boris Pavić danas će u 17 sati na stadionu Bilino polje izvršiti prozivku nogometaša Čelika. Zanimljivo da će se sat kasnije održati i Skupština kluba, koja bi mogla biti historijska, naravno ako bude kvoruma i delegati prihvate novi statut kluba.

Kada je u pitanju prozivka nogometaša, neki igrači su dobili još par dana slobodno, dok će se danas pojaviti i jedno staro lice, koji je već nastupao za Zeničane.

Riječ je o 30-godišnjem veznjaku Stipi Baraću, koji je posljednju sezonu igrao u hrvatskoj ekipi Hrvače, a prije toga s velikim uspjehom dvije sezone je igrao za Čelik. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je i ovaj sjajni veznjak.

"Istina je da ću se danas pojaviti na prozivci, nismo još ništa zvanično dogovorili, vidjet ćemo kako će se odvijati i situacija oko radne dozvole, ali ću svakako trenirati sa ekipom i čekati povoljan rasplet. Niko od mene neće biti sretniji ako ponovo obučem crno-crveni dres, posebno sada kada je trener Boris Pavić, koji me odlično poznaje", kazao je Barać.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.