Stipendijski ugovor za Miloša Aćimovića

Sjajan gest čelnika NFS BiH

Stipendijski ugovor za Miloša Aćimovića

Koliko dobro trenutna garnitura ljudi u Nogometnom savezu BiH obavlja svoj posao svjedoči i današnji primjer.

Predstavnici Nogometnog saveza BiH potpisali su danas ugovor o stipendiranju sa kadetskim reprezentativcem Milošom Aćimovićem, čiji je otac zimus stradao u saobraćajnoj nesreći, kada je sa svojim sinom putovao na okupljanje kadetske reprezentacije.

Inače, delegacija Nogometnog saveza na čelu sa predsjednikom Elvedinom Begićem, te generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, odnosno koordinatorom za omladinski fudbal Muratom Jahom posjetila je danas u Vogošći kadetsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja u utorak započinje kvalifikacioni turnir grupe 5 za plasman na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.