Stipo Marković pred vratima Koševa?

Potencijalno pojačanje bordo tima

Stipo Marković pred vratima Koševa? · Saznajemo

S. Grebović

FK Sarajevo uskoro bi mogao dobiti novo pojačanje.

Riječ je o 27-godišnjem Stipi Markoviću. Radi se o lijevom bočnom fudbaleru koji ima iskustva igranja u Premijer ligi budući da je dugi niz godina nastupao za ekipu Širokog Brijega u kojem je i ponikao.

Na ljeto 2019. godine uslijedio je prelazak u zagrebačku Lokomotivu u kojoj se Marković nije naigrao, a ove sezone niti jednom nije bio ni u zapisniku trenera ove ekipe.

Strateg bordo tima, Goran Sablić je na jučerašnjoj pressici nakon meča sa Radnikom spominjao da bi Sarajevo moglo angažovati fudbalera koji pokriva poziciju lijevog bočnog, a čini se kako bi to upravo mogao biti Stipo Marković.

Prelazni rok je završen, da li je zvanično završen za Sarajevo, s obzirom da je moguće dovođenje igrača sa slobodnim papirima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Može se dovesti još igrača. Gledali smo poziciju lijevog bočnog i jednog veznog, 'osmicu'. Možda ćemo to riješiti već početkom naredne sedmice“, izjavio je Sablić nakon meča sa Radnikom.

FK Sarajevo u narednom kolu Premijer lige ide na gostovanje prvoplasiranoj Slobodi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Prijelazni rok je zavrsen i njega ne mozemo dovesti s obzirom da ima ugovor sa Lokomotivom.Trenutno se mogu jedino dovoditi igraci koji su slobodni bili ili raskinuli ugovor do kraja prijelaznog roka.
13 1
BordoBijeli
Haj ne objavljujte vise nista o nama svega vam.Taman ste bili stali,sto ste nastavili??Brate ako niste 1000%sigurni nemoj pisati onda.Vi ste ozbiljan portal,sta supljepisete svaki dan??Onda nije vam jasno sto vas nasi nece da puste na koferencije prosle sezone....
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi