Stiže Darko Martinović

Dobra vijest za bh. rukometaše

Stiže Darko Martinović

Darko Martinović definitivno će se danas priključiti rukometnoj reprezentaciji BiH koja sutra igra važan meč kvalifikacija za plasman na EP 2010. godine.

Protivnik je Srbija, selekcija koja je igrama na nedavno završenom SP-u u Hrvatskoj pokazala da pripada najbolji timovima planete.

«Raduje nas dolazak Martinovića jer nam je u ovom trenutku potreban svaki igrač. Prati nas dosta problema, pehova, ali vjerujem da će na parketu 'Skenderije' sve biti drugačije, mnogo ljepše. Za razliku od Martinovića, Damir Doborac sigurno neće pojačati naš tim», istakao je Halid Demirović, selektor bh. rukometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.