Stojaković propušta EP u Poljskoj
I dalje ga nema u reprezentaciji Srbije: Predrag Stojaković

Dušan Ivković objavio spisak

Stojaković propušta EP u Poljskoj

Dušan Ivković, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, objavio je preliminarni spisak igrača za nastup na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj, u periodu od od 7. do 20. septembra.

Na spisku su: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vule Avdalović, Milenko Tepić, Igor Rakočević, Uroš Tripković, Dušan Kecman, Novica Veličković, Zoran Erceg, Ivan Radenović, Luka Bogdanović, Nenad Krstić, Kosta Perović i Boban Marjanović.

Iako se dugo špekulisalo sa njegovim povratkom u A tim, na spisku nema Predraga Stojakovića, jednog od najboljih igrača Srbije i člana NBA tima New Orleans Hornetsa.

Ovoj listi će biti dodata još četiri imena igrača koji se istaknu u timu koji igrati na Univerzijadi. Ivkoviću će asistirati Aco Petrović i Aleksandar Kesar, Predrag Zimonjić, Miroslav Berić (vođa tima) te Jovica Aničić.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 13. juli, a u Beogradu će biti obavljena uvodna faza priprema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.