Stojaković u PAOKU?

Stojaković u PAOKU?

Midhat Šljivak

Prema navodima pojedinih američkih i grčkih portala, bivši košarkaški reprezentativac Srbije Predrag Stojaković mogao bi se vratiti u grčki PAOK.

Naime, Stojaković bi trebao u narednim danaima potpisati za klub za koji je igrao u periodu između 1994. i 1998. godine, a nakon toga se otisnuo u NBA ligu gdje je odigrao punih trinaest sezona.

U slučaju da se navodi sportskih portala ostvare Stojaković bi potpisao jednogodišnji ugovor sa timom iz Soluna sa klauzulom po kojoj bi se vratio u NBA ligu po okončanju lock-outa.

Stojaković je posljednju sezonu NBA lige proveo u Dallas Mavericksima gdje je 25 odigranih utakmica imao 8.6 poena u prosjeku, a sa Mavsima je osvojio NBA prsten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.