Stojan Vranješ iz Vojvodine prešao u Lechiju Gdanjsk

I stariji Vranješ promijenio klub

Stojan Vranješ iz Vojvodine prešao u Lechiju Gdanjsk

Potencijalni reprezentativac BiH i stariji brat Ognjena Vranješa, Stojan Vranješ pojačao je tim Lechie Gdanjsk. 

Vranješ je još na početku priprema za proljetni dio sezone najavio da bi uskoro mogao napustiti Vojvodinu za koju je nastupao u prošloj i proljetnom dijelu ove sezone. Spominjala se Steaua iz Bukurešta, ali je stariji Vranješ na kraju završio u Poljskoj.

Vranješ je u dosadašnjoj karijeri osim Vojvodine nastupao i za Borac, Cluj i Panduri. Upisao je i tri nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Posljednji je put nastupio kao fudbaler Cluja na utakmici protiv Meksika u kojoj je imao peh i pogriješio za odlučujući gol u sudijskoj nadoknadi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.