Stojan Vranješ se oglasio nakon što je objavljeno da je pozitivan na koronavirus

Propušta nekoliko mečeva

Stojan Vranješ se oglasio nakon što je objavljeno da je pozitivan na koronavirus

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac i veznjak Borca iz Banjaluke, Stojan Vranješ, nalazi se u izolaciji nakon što je njegov test na koronavirus pozitivan.

Tu vijest je danas na press konferenciji uoči meča sa Zrinjskim objavio trener Borca Vlado Jagodić, čija ekipa će sada odigrati barem dvije utakmice bez najboljeg igrača.

"Dragi prijatelji, kao što ste mogli čuti prije par dana dobio sam pozitivan COVID-19 test. Već nekoliko dana sam u izolaciji i prije dobijenog testa.
Za sad nemam nikakvih poteškoća nadam se da će tako i da ostane do kraja izolacije. Ovim putem se zahvaljujem DR i ljudima hitne pomoći BL koji su odradili sve po proceduri i pomogli mi da se osjećam još bolje. Hvala svim prijateljima na podršci i naravno mojim saigrača i klubu. Ekipi želim sreću u sutrašnjoj utakmici", objavio je Vranješ.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH0Ioi0lXSo/[/instagram]

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Harcos
Drži se kapitenu!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi