Stojan Vranješ produžio vjernost Borcu

Iskusni veznjak potpisao do 2023. godine

Stojan Vranješ produžio vjernost Borcu

A. Čaušević

Od povrakta Stojana Vranješa u Borac profitirale su obje strane. Iskusni veznjak se vratio u odličnu formu što je banjalučkom klubu donijelo sjajne rezultate. 

Vranješ je najbolji i najvažniji igrač Borca u dosadašnjem dijelu sezone, a poslije današnjeg potpisa jasno je da će u matičnom klubu i završiti karijeru.

Naime, ovaj 33-godišnji veznjak je stavio paraf na novi ugovor koji će ga za Borac vezati do ljeta 2023. godine. Potvrđeno je to na početku priprema Velikana iz Platonove.

"Nadam se uspješnim pripremama i da nas zaobiđu povrede, da spremni dočekamo nastavak i prvenstva i da nastavimo tamo gdje smo stali", rekao je Vranješ te nastavio:

"Želim da se zahvalim svima u klubu, od direktora, trenera, svih zaposlenih...U mojim godinama je velika čast produžiti ugovor s matičnim klubom."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ubijeđen sam da ću opravdati očekivanja i pokušat ću da napravimo rezultat po kojem će nas pamtiti.

Vranješ u prvom dijelu sezone ima odličan učinak. Na 20 mečeva u Premijer ligi i Kupu BiH zabio je 13 golova i ostvario tri asistencije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
milicu Stojan voleo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi