Ma kakvi Ronaldo i Ibrahimović, fotografija "isklesanog" Vranješa zaludila fanove na Instagramu

Uskoro slavi 37. rođendan, a u životnoj je formi

Ma kakvi Ronaldo i Ibrahimović, fotografija "isklesanog" Vranješa zaludila fanove na Instagramu

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera Premijer lige Bosne i Hercegovine, Stojan Vranješ, vrijedno se sprema za novu sezonu iako još uvijek nije riješio pitanje novog kluba. No, iako uskoro slavi 37. rođendan ovaj Banjalučanin pokazao je da fizički nikada bolje nije izgledao.

Vranješ je sigurno jedan od ponajboljih igrača koje smo prethodnih sezona imali priliku gledati u Premijer ligi, a da ne razmišlja još uvijek o penziji pokazuje svakodnevno objavama na Instagramu s iscrpljujućih treninga.

Proteklu sezonu ovaj rođeni Banjalučanin odigrao je u tuzlanskoj Slobodi, ali nakon ispadanja ovog kluba u niži rang postao je slobodan igrač.

Vranješa povezuju s povratkom u Borac, no jučer je odgovarao na pitanja fanova na Instagramu i potvrdio je da ga iz kluba gdje je ostavio neizbrisiv trag još uvijek niko nije kontaktirao iako ne krije želju da se ponovo vrati u dresu najdražeg kluba.

Dok čeka na novi angažman ovaj 36-godišnjak se punom parom sprema za novu sezonu i čini se da odavno nije bio spremniji.

Oglasi

Vranješ je objavio jučer fotografiju s jednog od treninga kojom je oduševio fanove jer je pokazao svoje isklesano tijelo, te potvrdio svima da se fizički nalazi u zaista zavidnoj formi.

Iako će uskoro proslaviti svoj 37. rođendan jasno je da Vranješ itekako vodi računa o svom tijelu, te da je za novu sezonu itekako spreman.

   Fotografija koju je Stojan Vranješ objavio na Instagram storyju.

Do početka sezone u Premijer ligi ostalo je još nešto više od dvije sedmice, a da li ćemo Vranješa gledati ponovo u najjačem rangu bh. fudbala ili će karijeru nastaviti van granica BiH ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni Vranješ je u dresu Slobode odigrao 22 utakmice, zabio je je šest golova i dodao isto toliko asistencija.

Ponikao je u Borcu, a igrao je još za Dugo Selo, HAŠK, Pandurri, Cluj, Vojdodinu, Lechia Gdansk, Legia Varšava, Piast Gliwice, Željezničar i Bashundhara Kingse iz Bangladeša.

Top Komentari

Amaru
Kakvi glupi novinari haha
3 0
user1648586005
Joj preseravanja. Ronaldo se ovakakv rodio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi