Stojanov napustio Tajland, moguć povratak u BiH

Bivši napadač Zvijezde

Stojanov napustio Tajland, moguć povratak u BiH

Uroš Stojanov, srbijanski napadač koji je do prije nekoliko sezona igrao u BiH, završio je epizodu na Tajlandu. 

Nekada najbolji strijelac Prve lige FBiH u proteklih godinu dana je nastupao za tajlandski Prachaup, a iako je imao opciju da produži saradnju, odlučio je napustiti klub i potražiti novi izazov. 

"Iako mi je prioritet da ostanem u inostranstvu, nije isključeno ni da se vratim u BiH ukoliko bi došla odgovarajuća ponuda", kazao je Stojanov. 

Stojanov je u tajlandskom prvenstvu postigao ukupno šest pogodaka i četiri u nacionalnom Kupu, a u tamošnji Prachaup je stigao u januaru prošle godine.

Podsjećanja radi, 26-godišnji Stojanov je prije Prachaupa u svojoj karijeri još igrao za Agia Napu (Kipar), Jedinstvo, Zvijezdu, Donji Srem i Radnički Pirot. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi