Stojanović: Naša prednost opterećenje BiH
Aleksandar Stojanović, jedan od najbolji igrača naših komšija

Srbija kompletirala tim pred dolazak u Sarajevo

Stojanović: Naša prednost opterećenje BiH

Adnan Beganović

Rukometna reprezentacija Srbije pred nastupajuće duele sa našom izabranom vrstom jučer je kompletirala svoje redove. Pripremama su se priključili Nikolić, Bojinović i Ilić, pa selektor Srbije, Jovića Cvetković, na raspolaganju ima sve pozvane igrače.

U taboru Srbije vlada veliki optimizam kod svih rukometaša i oni smatraju da će nakon dvomeča sa našom reprezentacijom pitanje putnika za Austriju biti rješeno.

"Očekujem dve jako teške utakmice. Bosanci su jako dobra reprezentacija, njih nekoliko igra veoma dobro po Evropi ove godine, ali mi smo u prednosti. Pored toga što imamo bolje pojedince, njima su ovo mečevi za vađenje. Ako izgube njihova priča o Evropskom prvenstvu je završena, i u tome vidim našu prednost, jer ćemo sa manje opterećenja ući u dvoboj", rekao je desni bek reprezentacije Srbije, Aleksandar Stojanović, za zvaničnu web stranicu rukometnog saveza Srbije.

Aleksandar Stojanović trenutno sa puno uspjeha brani boje makedonskog šampiona Metalurga, a po trenutnoj formi srbijanskih rukometaša, ovaj igrač biće najveća opasnost za naš tim.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.