Stojčev, ipak, ne dolazi u Sarajevo?
Pregovori između igrača i kluba su obavljeni, ali nije postignut dogovor oko financijskih uslova.

Čini se da se iskusni veznjak neće vratiti na Koševo

Stojčev, ipak, ne dolazi u Sarajevo? · Saznajemo

Nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva, Miloš Stojčev, se ipak neće vratiti na Koševo, iako su se u proteklim danima pojavile špekulacije da je 30-godišnji veznjak veoma blizu povratka u FK Sarajevo.

Sjajni srbijanski veznjak se povezivao sa Sarajevom, no kako sada stvari stoje, od njegovog povratka u ekipu sa Koševa neće biti ništa.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje Sarajevo i Stojčev na kraju nisu uspjeli postići dogovor, a navodno je "zapelo" oko financijskih uslova, tako da ovog sjajnog fudbalera ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu neće ponovo gledati na bh. terenima.

Podsjetimo, Stojčev je sa Sarajevom osvojio Kup i prvenstvo, a dobre igre u bordo dresu su mu osigurale transfer u Grčku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom proteklih dana se povezivao i sa Zrinjskim, ali vjerovatno neće biti ništa ni od njegovog odlaska u mostarski klub.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Dajte molimvas,..ko ce doci ovde da skace po Kosevskoj njivi i ostalim bih njivama. Ovo treba ugasiti,..kakva je ovo liga ljudi moji kad se sve zna.
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi