Veznjak Sarajeva nakon utakmice sa Atromitosom

Stojčev: Kad čujem huk Hordi, pjevam u sebi i trčim

Fudbalski klub Sarajevo slavio je u revanš susretu trećeg pretkola Evropske lige protiv grčkog Atromitosa rezultatom 3:1. 

Nakon regularnih 90 minuta, rezultat u Atini bio je 2:1 za ekipu sa Koševa, čime je Sarajevo nadoknadilo zaostatak iz prve utakmice. Pogodak Nemanje Bilbije u posljednjem minutu prvog produžetka donio je Sarajevu Play Off Evropske lige. 

"Znali smo po šta dolazimo, dali sve od sebe, ostavili srce na terenu, ispoštovali zadatke, tako da sam stvarno presretan. Imali smo sve u svojim nogama, kada sam pogodio prečku nisam se uplašio, znao sam da će doći još jedna šansa, druga šansa. Igrali smo bolje i otvorenije," rekao je Stojčev i dodao: 

"Mislim da ova ekipa može ostvariti historijski rezultat. Mi smo mlada ekipa, ekipa koja igra dobar fudbal, ekipa koja se drži kao jedan i stvarno smo jedna velika porodica i to se osjeća u ekipi," rekao je Stojčev. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bordo tim je jučer u Atini bodrilo oko 150 navijača, a Stojčev ističe kako su Horde Zla 12. igrač Sarajeva. 

"To je naš 12. igrač. Ponavljam se iz utakmice u utakmicu, ali to je tako. Kad ti čuješ taj huk, kad čuješ svoju pjesmu. Ja pjevam u sebi i trčim. Hvala im, ovo je i njihova pobjeda, ne samo naša. Svi smo mi Sarajevo," rekao je Stojčev.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.