Stojčev postigao gol o kojem će se dosta pričati

Majstorija veznjaka Sarajeva protiv Širokog

Stojčev postigao gol o kojem će se dosta pričati

Edmir Škorić

Veznjak Sarajeva Miloš Stojčev definitivno je vlasnik najljepšeg gola u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Stojčev je donio bordo timu velika tri boda u derbiju protiv Širokog Brijega pogotkom u 78. minuti.

Nije to bio bilo kakav pogodak. Sjajni veznjak je majstorski lobovao Solda, golmana gostiju, za veliko slavlje na Koševu. Osim toga, Stojčev je u više navrata sjajno proigravao Leona Benka i ostale ofanzivce domaćeg tima, te je najzaslužniji za novu "tricu" njegove ekipe.

Podsjećamo da je Široki poveo preko Wagnera u devetoj minuti, ali to je sve bilo što su napravili gosti, jer je u ostatku utakmice dominirao domaći tim. Prije gola Stojčeva, u 51. minuti, Benko je na asistenciju Velkoskog poravnao na 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo ima šest bodova nakon tri kola. U prvom kolu su izabranici Dženana Uščuplića porazili Drinu (6:1), pa su potom poraženi od Travnika na Piroti s 1:0. U sljedećem kolu će odmjeriti snage sa Zrinjskim.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.