Stojčeva od Atromitosa dijele samo ljekarski pregledi

Dogovoren transfer Miloša Stojčeva

Stojčeva od Atromitosa dijele samo ljekarski pregledi

Midhat Šljivak

Miloš Stojčev od sutra će postati novi  igrač grčkog Atromitosa.

Nakon godinu i po u dresu aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, Stojčev će od sutra postati novi član grčkog Atromitosa, koji je prošlu sezonu završio na petom mjestu u Superligi

Jutros je sjajni veznjak u pratnji sportskog direktora Sarajeva Abdulaha Ibrakovića doputovao u Grčku, gdje je finaliziran dogovor zainteresovanih strana.

Dogovor između Sarajeva i Atromitosa je postignut, Stojčev će sutra biti podvrgnut ljekarskim pregledima, te će potpisati trogodišnji ugovor s ovom ekipom.

Dugo su Sarajevo i Atromitos pregovarali oko eventualnog transfera. Sam igrač je želio da napusti tim s Koševa, a u rukovodstvu bordo tima mu nisu pravili probleme, te će sjajni veznjak karijeru nastaviti u Grčkoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stojčev se na sjajan način oprostio od publike na Koševu. Donio je Sarajevu pobjedu nad Širokim, prekrasnim pogotkom, koji će konkurisati za najljepši ove sezone u Premijer ligi BiH.

Pored Sarajeva, Stojčev je nastupao za veliki broj klubova. Među njima su i Leotar, te srbijanska Vojvodina, Borac iz Čačka, Bežanija...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti