Stojkić: I nakon Banja Luke želimo biti lider na tabeli

Plemići pred Banja Luku

Stojkić: I nakon Banja Luke želimo biti lider na tabeli

Najbolji igrač Zrinjskog u prošloj sezoni po izboru navijača Pero Stojkić optimista je pred večerašnnje gostovanje na Gradskom stadionu u Banjoj Luci. 

Plemići ovaj meč dočekuju kao lider na tabeli, a Stojkić se nada da će se Zrinjski i nakon Banja Luke tamo zadržati.

„Osjetan je umor obzirom na ovaj iscrpljujući ritam srijeda – subota, mada je šef u srijedu malo promiješao karte i tim osvježio pred Borac. Nadam se dobroj utakmici u Banjoj Luci. Ispred igrača mogu obećati bespoštednu borbu odnosno lični maksimum svih naa koji večeras nastupimo. Nadam se najboljem i vjerujem da ćemo se zadržati na čelu tabele i nakon Banja Luke,“ izjavio jee Stojkić.

Utakmica Borca i Zrinjskog igra se večeras od 19 sati, a pravdu će dijeliti Elmir Pilav iz Sarajeva. Prošlosezonski duel ovih klubova u Banjoj Luci pripao je Borcu koji je trijumfovao sa visokih 5:1.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.