Stojkić: Pobjeda za miran revanš u Mostaru

Zrinjski gost Mladosti u Bijeljini

Stojkić: Pobjeda za miran revanš u Mostaru

Zrinjski je od sedam potencijalnih protivnika u četvrtfinalu Kupa BiH, objektivno dobio najlakšeg. Danas će izabranici Branka Karačića u Bijeljini koplja ukrstiti sa Mladosti iz Velike Obarske u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH.

„Jako važna utakmica za nas. Bez obzira što smo mi sigurno u ovom trenutku kvalitetniji tim od Mladosti, ne smijemo opušteno ući u meč i dozvoliti iznenađenje. Samo uz maksimalno zalaganje svih igrača možemo ostvariti željeni rezultat,“ kaže kapiten Zrinjskog Pero Stojkić, te dodaje:

„Ja bih lično bio zadovoljan i sa remijem uz postignuti gol. MI ćemo strpljivom igrom danas tražiti pobjedu za miran revanš u Mostaru. Mladost je u Banjoj Luci pokazala da nije bezazlen protivnik, a u Mostaru protiv Veleža da se može odbraniti i protiv kvalitetnijeg protivnika,“ zaključio je Stojkić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.