Stojković kažnjen sa 3.000 KM

Golman Partizana mora platiti kaznu

Stojković kažnjen sa 3.000 KM

Edmir Škorić

Golman beogradskog Partizana Vladimir Stojković kažnjen je sa 120.000 dinara, odnosno 3.000 KM zbog nesportskog ponašanja u "večitom" derbiju.

Naime, Stojković je poslije utakmice njegovog bivšeg kluba Crvene zvezde i sadašnjeg Partizana, podigao dres i pokazao majicu s natpisom: "Izvinite zbog moje ružne prošlosti", što je okarakterisano kao provokacija pristalicama "crveno-belih".

Nešto manju novčanu kaznu dobila je Crvena zvezda, zbog toga što su njeni navijači na utakmici Kupa Srbije protiv Slobode u Lučanima bacali topovske udare.

Naknadno će biti izrečena kazna zbog incidenata na utakmici Hajduk - Vojvodina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.