Stoke želi što prije s Begovićem potpisati novi ugovor

Stoke želi što prije s Begovićem potpisati novi ugovor

Adnan Beganović

Čelnici Stoke Cityja u narednim danima pokušat će otvoriti pregovore sa Asmirom Begovićem oko potpisivanja novog ugovora.

Otočki mediji danas pišu da su čelnici Stokea spremni započeti pregovore sa Begovićem oko potpisivanja novog ugovora, kao bi i na taj način pokazali Tottenhamu i Interu da naš reprezentativac nije na prodaju.

"Želimo uvjeriti Asmira da potpiše novi ugovor prije kraja  ove sezone. On ima još godinu dana ugovora i moramo biti realni, ne želimo da se njegova vrijednost umanji zbog nepotpisivanja novog ugovora", izjavio je Petar Coates, predsjednik Sttokea.

"Nema nikakvih problema između Asmira i kluba i vjerujemo dda ćemo postići dogovor na obostrano zadovoljstvo", dodao je čelni čovjek Stoke Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.