STOP za italijanske sudije!
Foto - EPA

Neće suditi u Evropi

STOP za italijanske sudije!

Midhat Šljivak

Italijanski suci neće dijeliti pravdu na evropskim utakmicama naredne sedmice.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odlučila je da sudije iz Italije ne angažuje za evropske utakmice u narednoj sedmici, a sve zbog koronavirusa.

Italija je uz Kinu područje koje je najviše pogođeno koronavirusom. Desetine ljudi je umrlo, iz dana u dan je sve više zaraženih, pa je UEFA na ovaj način odlučila da spriječi eventuarno širenje virusa.

Ono što je sigurno da italijanske sudije naredne sedmice nećemo gledati na evropskim terenima, a pod upitnikom je hoće li uopšte biti delegirani u narednih mjesec dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Fudbalski savez Italije je zatvorio vrata za navijače na mjesec dana zbog koronavirusa, a ranije su mnogobrojne utakmice otkazane.

Top Komentari

rodjeni95
Je*ala vas korona, glupi americki trik
2 1
muha
A to sto su uzasni nema veze.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi