Stravična povreda Aleixa Vidala

Nije imao sreće

Stravična povreda Aleixa Vidala

Današnja utakmica Alavesa i Barcelone će, osim po ubjedljivoj pobjedi Katalonaca rezultatom 6:0, ostati upamćena i po jednom nimalo prijatnom prizoru.  

Igrao se 85. minut kada je defanzivac Barcelone Aleix Vidal doživio stravičnu povredu u duelu sa jednim igračem Alavesa, kada je doživio prelom noge.

Vidalu se dugo ukazivala pomoć, a odmah po završetku utakmice je prevezen u bolnicu. Još uvijek nije poznato koliko će pauzirati, ali se pretpostavlja da ga neće biti druži vremenski period.

Aleix Vidal se tek nedavno ustalio u prvoj postavi Barcelone, pa je ova povreda došla u najgorem mogućem trenutku za 27-godišnjeg Španca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi