Igraju se novcem: Nevjerovatna ponuda PSG-a za Neymara
Foto: EPA

Nude 193 miliona eura

Igraju se novcem: Nevjerovatna ponuda PSG-a za Neymara

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG spreman je platiti otkupnu klauzulu za zvijezdu Barcelone Neymara, piše L'Equipe.

Brazilski velemajstor ove sezone igra zaista fantastično u dresu katalonskog velikana, ali sve se više spominje mogućnost njegovog odlaska s Nou Campa.

Manchester United i PSG su pokazali veliki interes za 24-godišnjeg fudbalera, a ugledni L'Equipe tvrdi kako je francuski prvak spreman platiti 193 miliona eura za Brazilca.

Plaćanjem otkupne klauzule Neymar bi postao uvjerljivo najskuplji fudbaler u povijesti i nadmašio bi sve dosadašnje rekorde.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je u Barcelonu stigao 2013. godine iz Santosa za gotovo 90 miliona eura, a ove sezone je u 39 utakmica postigao 27 pogodaka uz 23 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi