Stravična scena na prijateljskoj utakmici, igrač glavom udario u reflektor i završio u bolnici
Rabia je nakon udarca ostao bez svijesti

Nakon duela sa protivničkim igračem

Stravična scena na prijateljskoj utakmici, igrač glavom udario u reflektor i završio u bolnici

S. Pašalić

Igrač Al Jazeere oporavlja se u bolnici nakon što je pretrpio povredu glave tokom prijateljske utakmice.

Ahmed Rabia je bio u duelu sa protivničkim igračem i pokušavao je doći do lopte, a zatim je glavom udario u reflektor koji se nalazi pored terena.

Rabia je ostao bez svijesti, a igrači oba tima su odmah shvatili da je situacija ozbiljna te su pozvali ljekarski tim koji je nesretnog igrača odveo u bolnicu.

Na sreću, doktori su kasnije iz bolnice javili da nije riječ o tako ozbiljnoj povredi kao što se mislilo u prvom trenutku te da se stanje Ahmeda Rabia popravlja iz dana u dan.

Top Komentari

Zoilomas
Otkud reflektor tako blizu travnjaka haha nedo bog da je neko ovako zaleti kod nas u ligi, nasrno bi na vilje pa se sav izbusio. ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi