7

Komentari (7)

E.Car
Ma pun mi je kurac ovih nosioca evropskih vrijednosti. Znali su nabrajati kako se plaše terorista iz BiH a umalo ubiše čovjeka na sred evropske utakmice. To je terorizam
Romario 77
Sramota ! Ne mogu da vjerzjem da neko dođe na utakmicu i ima zelju da nekog povrijedi. I mene su nervirali igraci Atalante ali sam na kraju aplaudirao.
Jaa
Ima tu toga sto je tacno ali za razliku na vas dole na Balkanu u ovakvim stvarima, pametni se u Europi stide ovih dijela i nezele nista da imaju sa tim budalama dok recimo dole na Balkanu se tim istim budalama dizu spomen ploce i sl. e tu je ta razlika izmedju bubrega i muda.
DamirT
Da je neki nas klub tako uradio dozivotna suspenzija i kluba i saveza.Govna austrijska
prsatidado
Zli papisti opet na djelu
Yozef
To su evropljani kulturni mater im je*em
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.