Striptizeta obilježila proslavu španskog tima u viši rang: Ples, poljevanje šampanjcem...
Foto: Screenshot

"Naručiocu" nije jasno zašto se digla tolika frka

Striptizeta obilježila proslavu španskog tima u viši rang: Ples, poljevanje šampanjcem...

O. Lekić

Španski Esportio Llanca je pobjedom nad Atletic Bisbalencom od 5:0 proteklog vikenda osigurao plasman u viši rang - šesti.

Fudbaleri ovog španskog niželigaša su svoju pobjedu znali proslaviti, a ona je u jednom momentu postala "škakljiva".

Naime, dok je slavlje igrača u svlačionici trajalo, u istu je ušetala striptizeta u izazvonom kostimu "žene mačke".

 A Spanish football team celebrated promotion by hiring a stripper to perform

 The stripper chucked her kit off before pouring champagne over herself

"Zabavljačicu za odrasle" angažovao je niko drugi do klupski sekretar, a igrači su očigledno bili oduševljeni njegovim potezom.

Uslijedio je striptiz, plesačica se skinula u donji veš, a jedan član stručnog štaba je dobio i ples u krilu dok su fudbaleri navijali.

 The leather-clad entertainer danced for the players

 She also gave some of the staff lapdances

Imala je neimenovana striptizeta i performans na podu svlačionice, da bi potom od jednog fudbalera uzela flašu šampanjca i počela se poljevati njenim sadržajem.

 Esportiu Llanca apologised after the footage was leaked

Nakon što se snimak proslave iz svlačionice Esportio Llance pojavio na internetu, klub je na zvaničnoj facebook stranici izado saopštenje kojim se izvinio svima koji su se možda našli uvrijeđenima zbog istog.

U saopštenju stoji i da je striptizeta angažovana "kao poklon od strane jedne osobe", te da ekipa ni na koji način nije učestvovala u ugovaranju njenog dolaska.

Nedugo nakon saopštenja španski mediji su otkrili da je striptizeta zapravo bila "poklon" od Francesca Romera, sekretara kluba.

Oglasio se i sam Romero i poručio da je iznenađen količnim medijske "buke" koju je izazvala striptizeta u svlačionici ekipe.

"Atmosfera je bila slavljenička, ništa nije otišlo predaleko. Bilo je plesa, smijeha i sreće, striptizeta je mirno izvela svoj ples, a kada je završila napustila je svlačionicu. Sve je bilo normalno", istakao je Romero.

Top Komentari

ArminA
Jadna li joj majka koja je rodi...
3 1
Benjamingst
?????????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi