Strootman pred meč protiv Lazija: Šteta što ne igramo protiv Rome
Strootman je igrao pet godina u Rimu za Romu i sigurno da jedva čeka vratiti se na Olimpico.

Vezista Marseillea

Strootman pred meč protiv Lazija: Šteta što ne igramo protiv Rome

Fudbaleri Marseillea sutra navečer će gostovati kod Lazija u okviru 4. kola grupne faze Evropa lige, a tom prilikom se novinarima na press konferenciji obratio nekadašnji vezista Rome Kevin Strootman. 

Strootman je poručio da je šteta za njega što se na Olimpico ne vraća kako bi odigrao meč protiv Rome, ali je izrazio očekivanja da će se to desiti naredne sezone.

"Sjajno je vratiti se u Rim. Nažalost, ne igramo protiv Rome, ali nadam se da ću to doživjeti naredne sezone. Proveo sam ovdje pet prelijepih godina, ali sve što se sada računa je sutrašnja utakmica", rekao je Strootman koji se potom osvrnuo i na sam meč.

"Za nas je sutrašnja utakmica od ključnog značaja. Igrali smo sjajno protiv njih na Veledromu, ali imali smo i nekih poteškoća. Ovo je težak meč jer je Lazio sjajna ekipa sa odličnim igračima kao što su Ciro Immobile ili Sergej-Milinković Savić", rekao je Strootman.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, Marseille u ovoj grupi ima samo jedan bod, dok je Lazio pet bodova ispred i u slučaju sutrašnje pobjede obezbijedit će šesnaestinu finala ovog takmičenja.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AMKO
Sta jedva ja neznam i nesvacam narod pa nisu ovi protivnici sakakati ljudi igraju odlicno kao svi ipak je Roma klasu vise za Moskvu zao mi je Dekini promasaja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti