Stršljenovi Jokanoviću nude ugovor na godinu dana

Nakon plasmana u Premiership

Stršljenovi Jokanoviću nude ugovor na godinu dana

Trener Watforda Slaviša Jokanović produžiti će ugovor sa Stršljenovima na još godinu dana nakon što je s ovim klubom izborio plasman u Premiership, prenio je Sky Sport.

Ugovor srbijanskog trenera s Watfordom ističe na kraju sezone, a klub je preuzeo u oktobru, kao četvrti trener u 37 dana i u 35 utakmica osvojio je 67 bodova.

Ekipa je u drugom dijelu sezone odigrala sjajno i prošlog vikenda je osigurala plasman u Premier ligu. Watford je proteklog vikenda savladao Brighton and Hove 2:0, a njegovi glavni konkurenti Middlesbrough i Norwich nisu uspjeli da slave, pa je ekipa s Vicarage Roada slavlje započela već u autobusu. Ukoliko pobijedi Sheffield Wednesday u subotu Watford će osvojiti Championship.

Britanski mediji naveli su da će bivšem treneru Partizana biti ponuđen jednogodišnji ugovor vrijedan milion funti, uz bonuse ako Watford ostane u Premier ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.