Stručni štab Barcelone u šoku nakon što su vidjeli u kakvom stanju se nalazi Samuel Umtiti

Kod kuće i nije baš trenirao

Stručni štab Barcelone u šoku nakon što su vidjeli u kakvom stanju se nalazi Samuel Umtiti

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone prošlog petka počeli su trenirati u trening centru nakon skoro dva mjeseca pauze.

Sezona u Španiji će se najvjerovatnije nastaviti 12. juna, a ekipe u La Ligi su već počeli s treninzima. Uskoro bi se trebalo odobriti i treniranje u grupama, te će timovi imati dvije sedmice da se spremaju punom parom za nastavak sezone.

Quique Setien i njegovi pomoćnici su bili zadovoljni fizičkim stanjem svojih igrača i većina njih je u kućnoj izolaciji trenirala koliko god su mogli. No, bilo je i onih koji su potpuno podbacili.

Naime, španski mediji prenose da je stručni štab katalonskog kluba bio razočaran kada su vidjeli u kakvom stanju se nalazi Samuel Umtiti. Navodno, njegova fizička sprema je očajna i jasno je da kod kuće nije baš poštovao dogovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zbog toga nije čudo što se Umtiti povrijedio već na drugom treningu, te nije poznato koliko će odsustvovati s terena. Mnogi smatraju da će Umtiti na kraju sezone gotovo sigurno biti na transfer listi jer prethodne dvije godine muku muči s povredama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti